Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

peric23 (119158) - Al Fallo FC (778290) » 209300382: T26/J5/VII

Liga 209300382 Información oficial sobre el partido 209300382 en Hattrick

28.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VII.544 (38580)

LLEIDA U.E. Alineación oficial del equipo 'LLEIDA U.E.' en el partido 0 - 0 sa comarca Alineación oficial del equipo 'sa comarca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LLEIDA U.E. Alineación oficial del equipo 'LLEIDA U.E.' en el partido 2 - 1 sa comarca Alineación oficial del equipo 'sa comarca' en el partido
Tiene mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LLEIDA U.E.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fredrik Adolfsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Hani Al-Ahmed va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lleida se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Mika Väärti es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Hani Al-Ahmed va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Vega Gallego de Lleida va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mika Väärti de Lleida es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Mika Väärti se sentia fresc com una rosa.

sa comarca

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Henri Küttmann de comarca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Fabrice Berry va marcar al minut 49 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de comarca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Conrad Bailey, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salomon Haasnoot de comarca es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Mauro Colomina no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Dan Bundgaard.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Conrad Bailey va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.