Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

orgullo de cholo (1433445) - Real Betís Balotpie (796960) » 209299634: T26/J14/VII

Liga 209299634 Información oficial sobre el partido 209299634 en Hattrick

02.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VII.530 (38566)

orgullo de cholo Alineación oficial del equipo 'orgullo de cholo' en el partido 3 - 2 Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido
Antti Kares (37') 1 - 0
1 - 1 Diego Armando Robles (41')
Xaver Steger (59') 2 - 1
2 - 2 Alfredo Carvacho (61')
Jochen-Michael Platschka (74') 3 - 2
orgullo de cholo Alineación oficial del equipo 'orgullo de cholo' en el partido 3 - 2 Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
orgullo de cholo Alineación oficial del equipo 'orgullo de cholo' en el partido 2 - 2 Chacarita futbol club Alineación oficial del equipo 'Chacarita futbol club' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,4 % 50,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

orgullo de cholo

Goles Goles

  • 120 Minuto 37 (Gol de falta): Antti Kares va donar a orgullo un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Xaver Steger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jochen-Michael Platschka ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, orgullo es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del orgullo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Jochen-Michael Platschka, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xaver Steger de orgullo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Chacarita futbol club

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Diego Armando Robles per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Alfredo Carvacho per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Claus Rank va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Filippo Bradaschia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 72 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Alfredo Carvacho de chacarita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del chacarita puguin veure en Claus Rank jugant de nou; ja que al minut 40 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Filippo Bradaschia el va substituir sense tenir temps d'escalfar.