Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LordC (307685) - Los Pelotudos del Quince (121205) » 209299604: T26/J6/VII

Liga 209299604 Información oficial sobre el partido 209299604 en Hattrick

07.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VII.530 (38566)

LordC Alineación oficial del equipo 'LordC' en el partido 0 - 6 Los Increibles de asturias Alineación oficial del equipo 'Los Increibles de asturias' en el partido
0 - 1 Caetano Guaraqueçaba (26')
0 - 2 Heiko Reising (38')
0 - 3 Diego Bermúdez (42')
0 - 4 Mats Åhnskär (73')
0 - 5 Caetano Guaraqueçaba (84')
0 - 6 Pawe? Nosal (88')
LordC Alineación oficial del equipo 'LordC' en el partido 0 - 6 Los Increibles de asturias Alineación oficial del equipo 'Los Increibles de asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
LordC Alineación oficial del equipo 'LordC' en el partido 0 - 8 Los Increibles de asturias Alineación oficial del equipo 'Los Increibles de asturias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LordC

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Joaquín León, de LordC, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Joan Francesc Rocas el va substituir.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Isidoro Ruzo de LordC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Limay Henríquez va prendre el seu rol al minut 85.

Los Increibles de asturias

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Increibles va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 26. Caetano Guaraqueçaba va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, Increibles va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Heiko Reising, amb un xut sec des de la dreta.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mats Åhnskär sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Diego Bermúdez que, efectivament, va fer pujar el 0 - 3!
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Mats Åhnskär va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Caetano Guaraqueçaba des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Paweł Nosal de Increibles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Paweł Nosal quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Paweł Nosal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raphaël Blossier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Increibles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Caetano Guaraqueçaba, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Mats Åhnskär quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sandro Tenorio, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Klaas-Jan van Belzen de Increibles es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Klaas-Jan van Belzen de Increibles va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Mariano Brack ocupà el lloc d'en Diego Bermúdez al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Increibles quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.