Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MuTaNs TeAm (801827) - san bruno independiente (775397) » 209296774: T26/J13/VII

Liga 209296774 Información oficial sobre el partido 209296774 en Hattrick

25.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / VII.479 (38515)

MuTaNs TeAm Alineación oficial del equipo 'MuTaNs TeAm' en el partido 2 - 3 san bruno independiente Alineación oficial del equipo 'san bruno independiente' en el partido
David De León (2') 1 - 0
1 - 1 Marino Florean (10')
1 - 2 Josef ?t?tina (84')
1 - 3 Marino Florean (88')
João Braga (89') 2 - 3
MuTaNs TeAm Alineación oficial del equipo 'MuTaNs TeAm' en el partido 2 - 3 san bruno independiente Alineación oficial del equipo 'san bruno independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
MuTaNs TeAm Alineación oficial del equipo 'MuTaNs TeAm' en el partido 1 - 7 san bruno independiente Alineación oficial del equipo 'san bruno independiente' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuTaNs TeAm

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador David De León de MuTaNs, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): João Braga va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): João Braga estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que David De León, als 29 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En João Braga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MuTaNs se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ángel Chaler! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ángel Chaler de MuTaNs amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tozé Faria de MuTaNs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90 de partit, Ángel Chaler de MuTaNs va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Per Håkansson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sergio Iruñela.

san bruno independiente

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Marino Florean per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Amb 84 minuts jugats, Josef Štětina de independiente va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marino Florean va augmentar l'avantatge de independiente a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de independiente a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Marino Florean va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Jesús Valls va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josef Štětina, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josef Štětina va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 6 (Tirita (médico)): Reno Saue va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Marino Florean ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.