Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc/Sant Celoni (776231) - ud.villa (434174) » 209292903: T26/J11/VII

Liga 209292903 Información oficial sobre el partido 209292903 en Hattrick

11.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VII.410 (38446)

Spartak de Nos Alineación oficial del equipo 'Spartak de Nos' en el partido 2 - 1 Beifar S.A.D Alineación oficial del equipo 'Beifar S.A.D' en el partido
Jorge Atanes (2') 1 - 0
José Manuel Barbáchano (35') 2 - 0
2 - 1 Carlos José Sáiz Lucas (54')
Spartak de Nos Alineación oficial del equipo 'Spartak de Nos' en el partido 2 - 1 Beifar S.A.D Alineación oficial del equipo 'Beifar S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spartak de Nos Alineación oficial del equipo 'Spartak de Nos' en el partido 3 - 0 Beifar S.A.D Alineación oficial del equipo 'Beifar S.A.D' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spartak de Nos

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Spartak van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jorge Atanes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En José Manuel Barbáchano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Spartak ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Atanes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Rafael Mazo Santolalla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Spartak es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Manuel Gómez Martelo no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pepelu Alférez al camp.

Beifar S.A.D

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antoni Català va fer una jugada per la banda esquerra, però Jorge Durán de Quiroga va aturar el seu xut.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Beifar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Ozores, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Pecina de Beifar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Carlos José Sáiz Lucas de Beifar va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.