Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pucela, F.C. (1367676) - Robis Black Lions (31174) » 209289032: T26/J9/VII

Liga 209289032 Información oficial sobre el partido 209289032 en Hattrick

28.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VII.341 (38377)

U.D. San Roquinho Alineación oficial del equipo 'U.D. San Roquinho' en el partido 0 - 2 Murguitos Forever Alineación oficial del equipo 'Murguitos Forever' en el partido
0 - 1 Etiberto Zona (11')
0 - 2 Etiberto Zona (12')
U.D. San Roquinho Alineación oficial del equipo 'U.D. San Roquinho' en el partido 0 - 2 Murguitos Forever Alineación oficial del equipo 'Murguitos Forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. San Roquinho Alineación oficial del equipo 'U.D. San Roquinho' en el partido 2 - 1 Murguitos Forever Alineación oficial del equipo 'Murguitos Forever' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. San Roquinho

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Anders Dalby i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Roquinho, però el xut de Berelis Stadolninkas va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Nemesio Andrade hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Anders Dalby. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Roquinho va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 88 que Anders Dalby no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Anders Dalby i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Roquinho, però el xut de Nemesio Andrade va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Juan Dacal des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Justo Maestre Osorio de Roquinho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Dacal de Roquinho amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Roquinho puguin veure en Lucas Calzada jugant de nou; ja que al minut 90 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Rexinaldo Sanmartín el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Murguitos Forever

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Murguitos va ser finalitzada des de l'esquerra per Etiberto Zona al minut 11. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 12 (Gol de penalti): Passaven 12 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Etiberto Zona va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eusebio Unda després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Erik Yngvesson va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Karl Florentsen, el jugador de Murguitos va ser expulsat al minut 58.