Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

islanders77 (773410) - BALUCHITO F.C. (989477) » 209287528: T26/J11/VII

Liga 209287528 Información oficial sobre el partido 209287528 en Hattrick

11.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VII.314 (38350)

Las langostas Alineación oficial del equipo 'Las langostas' en el partido 0 - 0 VIRLU C.F. Alineación oficial del equipo 'VIRLU C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las langostas Alineación oficial del equipo 'Las langostas' en el partido 0 - 1 VIRLU C.F. Alineación oficial del equipo 'VIRLU C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las langostas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): langostas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 11, però Adán Anido va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del langostas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Seerp Vrignaud, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Musa Linet va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): langostas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Simon Schmatz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Fernández Hijar no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Musa Linet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Simon Schmatz va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de langostas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 48 (Lesión grave): Després de 48 minuts, langostas va veure com el seu jugador Seerp Vrignaud havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Harijs Gabals entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Giuseppe Ciappesoni va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

VIRLU C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Calvin Vanden Bempt de VIRLU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Després de 27 minuts, VIRLU va veure com el seu jugador Fernando Rueda havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. József Harsányi entraria per ocupar el seu lloc.