Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Edgar Team (800628) - A.C.Frio (434569) » 209286502: T26/J7/VII

Liga 209286502 Información oficial sobre el partido 209286502 en Hattrick

14.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VII.296 (38332)

bixo Alineación oficial del equipo 'bixo' en el partido 2 - 2 Free Palestine Football Club Alineación oficial del equipo 'Free Palestine Football Club ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bixo Alineación oficial del equipo 'bixo' en el partido 2 - 1 Free Palestine Football Club Alineación oficial del equipo 'Free Palestine Football Club ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bixo

Goles Goles

  • 109 Minuto 35 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Ricardo Infante Cortés després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Valencia Sandro Pimenta, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 2.
  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Hugo Ruiz de Alarcón es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): Orhan Dinçkök va aconseguir l'empat per a bixo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ricardo Infante Cortés de bixo va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 200 Minuto 59 (Ocasión de falta): bixo va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 59, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de bixo, en Edijs Zoldners, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pere Joan Mora que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Free Palestine Football Club

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, Valencia es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ricky Eriksson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Giuseppe Guevara al minut 85 semblava entrar, però Michelangelo Napoletano va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leopoldas Diržininkas.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Jorge Ortiz de Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Oscar Vaquerizo no era cap impediment.