Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hardcore Spain (1578806) - pozuelo de alarcon (314730) » 209279748: T26/J12/VII

Liga 209279748 Información oficial sobre el partido 209279748 en Hattrick

18.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 12 / VII.175 (38211)

Hardcore Spain Alineación oficial del equipo 'Hardcore Spain' en el partido 3 - 2 The Deportivo of the Dreams Alineación oficial del equipo 'The Deportivo of the Dreams' en el partido
0 - 1 Szilveszter Dvéri (14')
Manel Serbia (24') 1 - 1
Manel Serbia (24') 2 - 1
Manel Serbia (30') 3 - 1
3 - 2 Szilveszter Dvéri (76')
Hardcore Spain Alineación oficial del equipo 'Hardcore Spain' en el partido 3 - 2 The Deportivo of the Dreams Alineación oficial del equipo 'The Deportivo of the Dreams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hardcore Spain Alineación oficial del equipo 'Hardcore Spain' en el partido 3 - 1 The Deportivo of the Dreams Alineación oficial del equipo 'The Deportivo of the Dreams' en el partido
Tiene un resultado normal 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hardcore Spain

Goles Goles

  • 110 Minuto 24 (Gol de falta): Hardcore equilibrava els comptes al minut 24 quan en Manel Serbia va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Manel Serbia al minut 24, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Hardcore i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hardcore pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manel Serbia va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Gorka Gálvez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 210 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Manel Serbia tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Daniel Tawse per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniel Llobet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Moritz Woldt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Daniel Llobet va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El jugador local Moritz Woldt per poc que no incrementa el marcador al minut 80. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Daniel Llobet va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

The Deportivo of the Dreams

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): En Valentin Barbu va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Szilveszter Dvéri la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Deportivo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Szilveszter Dvéri va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Fernando Pérez? Un error clamorós seu va donar a Valentin Barbu una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Gregg Bütow hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mehmet Peker havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Segismundo Silvera de Deportivo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Valentin Barbu ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.