Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vet. El Berete (778297) - Private (493453) » 209279255: T26/J1/VII

Liga 209279255 Información oficial sobre el partido 209279255 en Hattrick

31.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VII.167 (38203)

a por ellos oeee Alineación oficial del equipo 'a por ellos oeee' en el partido 0 - 3 Private Alineación oficial del equipo 'Private' en el partido
0 - 1 Gustaw Surlit (35')
0 - 2 Pier Federico Mosca (42')
0 - 3 Philip Gunzelmann (53')
a por ellos oeee Alineación oficial del equipo 'a por ellos oeee' en el partido 0 - 3 Private Alineación oficial del equipo 'Private' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
a por ellos oeee Alineación oficial del equipo 'a por ellos oeee' en el partido 3 - 0 Private Alineación oficial del equipo 'Private' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a por ellos oeee

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): ellos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de José Martínez no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Aurélien Lalevee de ellos es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 59, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del ellos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Josep Talarn, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Joaquín Larraquy es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xosé Ramírez.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Torben Pind no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Luis Marcelo Satto.

Private

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Private va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Gustaw Surlit va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pier Federico Mosca, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Philip Gunzelmann va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Iván Zárate Gil va estar a punt de posar per davant a Private amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Corentin Viseux va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alfonso Val haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Private al minut 73.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): Private va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Iván Zárate Gil va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Nico-Jan Kletzenbauer de Private va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vili Mate de Private la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 86 de partit, quan un jugador de Private, en Diogo Valério, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.