Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hombres de Gondor (993292) - G3tafe (490338) » 209279178: T26/J10/VII

Liga 209279178 Información oficial sobre el partido 209279178 en Hattrick

04.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VII.165 (38201)

Hombres de Gondor Alineación oficial del equipo 'Hombres de Gondor' en el partido 0 - 5 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
0 - 1 Joaquín Robledo (7')
0 - 2 Kiril Dzhudzhev (28')
0 - 3 Jobias Nauta (29')
0 - 4 Marcelino Hernández (67')
0 - 5 Thyge Stefansen (69')
Hombres de Gondor Alineación oficial del equipo 'Hombres de Gondor' en el partido 0 - 5 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hombres de Gondor Alineación oficial del equipo 'Hombres de Gondor' en el partido 0 - 8 Real Chismarrako Alineación oficial del equipo 'Real Chismarrako' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hombres de Gondor

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesc Xavier Abellà de Hombres es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Crusat.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivens Jubera de Hombres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Francesc Xavier Abellà va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Adrián La Vega de Hombres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Benet Chico, el jugador de Hombres va ser expulsat al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Xuventino Canelas ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Real Chismarrako

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Joaquín Robledo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Chismarrako va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Kiril Dzhudzhev, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Jobias Nauta de Chismarrako va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Marcelino Hernández des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Thyge Stefansen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jobias Nauta després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xosé Rivas Rocafull va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Thyge Stefansen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Chismarrako va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Chismarrako la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kiril Dzhudzhev després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xosé Rivas Rocafull va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Després de 45 minuts jugats, Reyes Lucio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marcelino Hernández.
  • 095 Minuto 80 (Lesión): Chismarrako es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Gabriel Jurcã no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nereo Botín Descalzo al camp.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): Marcelino Hernández va sortir coix del terreny de joc, substituït per Bogdan Cywoniuk. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 096 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Lucas Cibils de Chismarrako no va poder continuar jugant, però no va poder ser substituït i el seu equip va jugar amb un home menys des de llavors.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Thyge Stefansen, fidel seguidor de les "Busi solutions" quan era petit, va decidir acceptar el repte de posar-se sota els pals.