Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Aquelarre (312962) - Metal Theater F.C. (435032) » 209278247: T26/J1/VII

Liga 209278247 Información oficial sobre el partido 209278247 en Hattrick

31.01.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VII.149 (38185)

F.C. Aquelarre Alineación oficial del equipo 'F.C. Aquelarre' en el partido 1 - 1 travesia futbol club Alineación oficial del equipo 'travesia futbol club' en el partido
Roldán Sáez (15') 1 - 0
1 - 1 Lolo Chaveiro (46')
F.C. Aquelarre Alineación oficial del equipo 'F.C. Aquelarre' en el partido 1 - 1 travesia futbol club Alineación oficial del equipo 'travesia futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Aquelarre Alineación oficial del equipo 'F.C. Aquelarre' en el partido 1 - 2 travesia futbol club Alineación oficial del equipo 'travesia futbol club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Aquelarre

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Roldán Sáez, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Aquelarre es va veure beneficiat per la polèmica al minut 71, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Román Escalera va relliscar al moment de fer el xut i el porter Fernando Mellado Ruiz no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Carlos José Villornate va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

travesia futbol club

Goles Goles

  • 164 Minuto 46 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 46 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de travesia. Lolo Chaveiro el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): travesia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marcel Escribà va desviar el xut final de Víctor Bóveda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del travesia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Lolo Chaveiro, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): travesia van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Manuel Ramírez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Lolo Chaveiro de travesia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.