Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piromens S.A (1437003) - Duneidanos (312070) » 209277444: T26/J10/VII

Liga 209277444 Información oficial sobre el partido 209277444 en Hattrick

04.04.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VII.134 (38170)

Piromens S.A Alineación oficial del equipo 'Piromens S.A' en el partido 2 - 3 Duneidanos Alineación oficial del equipo 'Duneidanos' en el partido
0 - 1 Aivars Krikunovs (5')
0 - 2 José Fernández (17')
0 - 3 Konrad ?tromajer (24')
Nathan den Breejen (26') 1 - 3
Metin Çerkez (67') 2 - 3
Piromens S.A Alineación oficial del equipo 'Piromens S.A' en el partido 2 - 3 Duneidanos Alineación oficial del equipo 'Duneidanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piromens S.A Alineación oficial del equipo 'Piromens S.A' en el partido 2 - 0 Duneidanos Alineación oficial del equipo 'Duneidanos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piromens S.A

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Nathan den Breejen trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Metin Çerkez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Nathan den Breejen va estar a punt de marcar al minut 72 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Erik Paulsson va estar a punt d'empatar per a Piromens quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roberto Carlán va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Erik Paulsson de Piromens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Uzal de Piromens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Juan Carlos Castro probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Lluís Figueras.

Duneidanos

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Sefer Serra la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Aivars Krikunovs que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): José Fernández de Duneidanos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 17. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 140 Minuto 24 (Gol de contra de falta): El porter de Duneidanos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Konrad Štromajer va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danni Ravnsbo de Duneidanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): En Christiano Simpson de Duneidanos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Victor Henon va prendre el seu rol al minut 13.