Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Jinetes Galopadores (772962) - real granada club de futbol (125347) » 209275238: T26/J5/VII

Liga 209275238 Información oficial sobre el partido 209275238 en Hattrick

28.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VII.95 (38131)

Los Jinetes Galopadores Alineación oficial del equipo 'Los Jinetes Galopadores' en el partido 2 - 2 Jaen Rangers Alineación oficial del equipo 'Jaen Rangers' en el partido
0 - 1 Carlos María Doe (24')
0 - 2 Luigi Paolo Landi (47')
José Neto (79') 1 - 2
José Neto (82') 2 - 2
Los Jinetes Galopadores Alineación oficial del equipo 'Los Jinetes Galopadores' en el partido 2 - 2 Jaen Rangers Alineación oficial del equipo 'Jaen Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Jinetes Galopadores Alineación oficial del equipo 'Los Jinetes Galopadores' en el partido 2 - 1 Jaen Rangers Alineación oficial del equipo 'Jaen Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Jinetes Galopadores

Goles Goles

  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 79 minuts, José Neto va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 2.
  • 114 Minuto 82 (Gol de penalti): Després de 82 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Galopadores, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven José Neto de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, José Neto quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cab Fragos-Livanios de Galopadores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Renato Bode, el jugador de Galopadores va ser expulsat al minut 29.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joao Rodríguez de Galopadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Aristizábal de Galopadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nenad Šaran de Galopadores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Jaen Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Rangers Carlos María Doe va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 47 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rangers van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Luigi Paolo Landi.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rangers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mait Kepp, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anastasius Beelen de Rangers es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Nitzan Haliba va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Rangers es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Eivind Lien va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alejandro Saenz Rubio.