Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Selva de Mar F.C. (801882) - Ojeters (311276) » 209273838: T26/J5/VII

Liga 209273838 Información oficial sobre el partido 209273838 en Hattrick

28.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VII.70 (38106)

Selva de Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Selva de Mar F.C.' en el partido 2 - 3 Alavés F.C. Alineación oficial del equipo 'Alavés F.C.' en el partido
?ukasz Huzarewicz (14') 1 - 0
?ukasz Huzarewicz (23') 2 - 0
2 - 1 Leonardo Colombo (71')
2 - 2 Metin Aln?aç?k (71')
2 - 3 Juan Alfonso Rojas (80')
Selva de Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Selva de Mar F.C.' en el partido 2 - 3 Alavés F.C. Alineación oficial del equipo 'Alavés F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Selva de Mar F.C. Alineación oficial del equipo 'Selva de Mar F.C.' en el partido 1 - 2 Alavés F.C. Alineación oficial del equipo 'Alavés F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,0 % 5,2 % 74,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selva de Mar F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Łukasz Huzarewicz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Selva se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Łukasz Huzarewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Selva va anar a parar a la dreta de l'atac on en Anthony Bion, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Michelangelo Caboni va intentar anar-se'n per velocitat al minut 20 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Michelangelo Caboni de Selva es va guanyar la targeta groga merescudament.

Alavés F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Bernard Tännler va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 71 de joc. Leonardo Colombo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Alavés van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 71, quan Metin Alnıaçık va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pau Fortuny va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Juan Alfonso Rojas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El Alavés creava perill des de la dreta al minut 15, però en Pedro Millas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pau Fortuny desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Alavés va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Metin Alnıaçık no va poder controlar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Jan-Riemer van Ophuizen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ger de Waard de Alavés va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ger de Waard de Alavés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Passats 83 minuts de joc, en Xavier Andrade de Alavés va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): En Metin Alnıaçık va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.