Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESPARTANOS.C.F (775950) - f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM (486594) » 209271784: T26/J8/VII

Liga 209271784 Información oficial sobre el partido 209271784 en Hattrick

21.03.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VII.33 (38069)

atletico rameses Alineación oficial del equipo 'atletico rameses' en el partido 0 - 4 f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM Alineación oficial del equipo 'f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM' en el partido
0 - 1 César Roberto Freitas (21')
0 - 2 Tulio Manginni (27')
0 - 3 Tulio Manginni (65')
0 - 4 Johan Silverell (86')
atletico rameses Alineación oficial del equipo 'atletico rameses' en el partido 0 - 4 f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM Alineación oficial del equipo 'f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico rameses Alineación oficial del equipo 'atletico rameses' en el partido 1 - 2 f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM Alineación oficial del equipo 'f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,6 % 4,7 % 75,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico rameses

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Enriko Kont s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Mika Ropo de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 14 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del atletico puguin veure en Jussi-Petteri Örn jugant de nou; ja que al minut 14 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Iddo Hermans el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 59 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Rafał Tamborski que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

f.C.BaRCeLoNa DRiNk'N TeaM

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Passats 21 minuts de partit, Barcelona es va posar per davant amb un 0 - 1 quan César Roberto Freitas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): El porter de Barcelona va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Tulio Manginni va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tulio Manginni, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Johan Silverell va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 86, i va fer pujar el 0 - 4 per a Barcelona.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Tulio Manginni de Barcelona va fallar un penal al minut 35. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Tulio Manginni al minut 87, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Mateusz Sasin va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rafael Vargas.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a César Roberto Freitas no era cap impediment.