Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

canyada club deportivo futbol sala (121158) - Natahoyo Industrial (773415) » 209271356: T26/J14/VII

Liga 209271356 Información oficial sobre el partido 209271356 en Hattrick

02.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VII.25 (38061)

Kronista Team Alineación oficial del equipo 'Kronista Team' en el partido 2 - 0 Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido
Tarquínio do Chapéu (12') 1 - 0
Dario Rebolini (28') 2 - 0
Kronista Team Alineación oficial del equipo 'Kronista Team' en el partido 2 - 0 Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kronista Team Alineación oficial del equipo 'Kronista Team' en el partido 0 - 1 Pechuga C.F. Alineación oficial del equipo 'Pechuga C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kronista Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Kronista contenien la respiració mentre en Tarquínio do Chapéu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Dario Rebolini va augmentar l'avantatge de Kronista a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Andrea Vella va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Dario Rebolini va xutar a fora.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Sabin Irisarri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonel Conceição.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 25 (Lesión): Fernando Alquézar va sortir coix del terreny de joc, substituït per Dario Rebolini. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Adolfo Zarza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sabin Irisarri.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Tarquínio do Chapéu de Kronista va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Pechuga C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pechuga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Berti Schafroth va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 75 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Carlos Aceña de Pechuga va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Géraud Fontaine que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Pechuga l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 76, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos Ruiz de Pechuga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Slavik Cavidanov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roberto Coronel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.