Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarragona Dragons (492917) - R. Sangonera la Seca (988304) » 209270133: T26/J2/VII

Liga 209270133 Información oficial sobre el partido 209270133 en Hattrick

07.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VII.4 (38040)

Palmeira Balompie Alineación oficial del equipo 'Palmeira Balompie' en el partido 2 - 0 R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido
Carlos Jugo (43') 1 - 0
Víctor Ríos Ríos (61') 2 - 0
Palmeira Balompie Alineación oficial del equipo 'Palmeira Balompie' en el partido 2 - 0 R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Palmeira Balompie Alineación oficial del equipo 'Palmeira Balompie' en el partido 2 - 1 R. Sangonera la Seca Alineación oficial del equipo 'R. Sangonera la Seca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeira Balompie

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador Carlos Jugo de Palmeira, després de 43 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sangonera. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Ríos Ríos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Palmeira es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Pablo Pombo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Víctor Ríos Ríos de Palmeira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): El jugador de Palmeira Marcos Cardil va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aniceto Meixeiro va entrar en el seu lloc.

R. Sangonera la Seca

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Sangonera va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gonzalo Aramendia va desviar el xut final de Sven Jespersson després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sangonera que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Gonçalves, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vítor Trigo va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Castejón Aragón, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Francisco Aizpurua de Sangonera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Castejón Aragón de Sangonera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Sven Jespersson, de Sangonera, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Peter Ove Janfelt el va substituir.