Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Edmundo Dantés (1455921) - Starks of Winterfell (435242) » 209269967: T26/J3/VII

Liga 209269967 Información oficial sobre el partido 209269967 en Hattrick

14.02.2009 15:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VII.1 (38037)

Edmundo Dantés Alineación oficial del equipo 'Edmundo Dantés' en el partido 2 - 1 Starks of Winterfell Alineación oficial del equipo 'Starks of Winterfell' en el partido
0 - 1 Doriano Culcasi (22')
Atanásio Roda (28') 1 - 1
Robert Rodhall (86') 2 - 1
Edmundo Dantés Alineación oficial del equipo 'Edmundo Dantés' en el partido 2 - 1 Starks of Winterfell Alineación oficial del equipo 'Starks of Winterfell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Edmundo Dantés Alineación oficial del equipo 'Edmundo Dantés' en el partido 3 - 0 Starks of Winterfell Alineación oficial del equipo 'Starks of Winterfell' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Edmundo Dantés

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del CDM amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Atanásio Roda en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 124 Minuto 86 (Gol de penalti): Al minut 86 l'àrbitre va premiar CDM amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Robert Rodhall va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Reynaldo Zaplana va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): CDM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 66 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rui Manuel Miguéis ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Rui Manuel Miguéis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CDM.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Rui Manuel Miguéis per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ruprecht Reinkens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, 江 (Jiang) 楠柏 (Nanbo) de CDM va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Starks of Winterfell

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Winterfell es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Doriano Culcasi es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Doriano Culcasi va estar a punt de posar per davant a Winterfell amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eliran Brener va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Özkan Mergen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.