Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

dickstroy (796015) - Bayer Bilbao (779418) » 209269424: T26/J8/VI

Liga 209269424 Información oficial sobre el partido 209269424 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VI.1015 (15333)

BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido 4 - 1 vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido
0 - 1 Enric Rodríguez (3')
Jan-Roelof Molenaar (8') 1 - 1
Bastiaan Lenstra (62') 2 - 1
Beniamino Messineo (70') 3 - 1
Beniamino Messineo (80') 4 - 1
BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido 4 - 1 vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
BloodRain FC Alineación oficial del equipo 'BloodRain FC' en el partido 4 - 1 vacaciones en el bar Alineación oficial del equipo 'vacaciones en el bar' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BloodRain FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BloodRain van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Jan-Roelof Molenaar.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 62 minuts quan Bastiaan Lenstra va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a BloodRain.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Beniamino Messineo de BloodRain va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Beniamino Messineo de BloodRain va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Miikka Mäkioja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BloodRain se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miodrag Vesić de BloodRain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Finn Pind de BloodRain va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): En Fernando Morán Martínez de BloodRain va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Werner Lässer va prendre el seu rol al minut 2.

vacaciones en el bar

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Enric Rodríguez va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 5 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 5 de partit, quan un jugador de vacaciones, en Jonathon Rafter, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Jonathon Rafter no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.