Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basic Line C.F (988713) - Pedetexpress (121131) » 209268146: T26/J10/VI

Liga 209268146 Información oficial sobre el partido 209268146 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VI.992 (15310)

Mendidero C.F. Alineación oficial del equipo 'Mendidero C.F.' en el partido 3 - 3 Pedetexpress Alineación oficial del equipo 'Pedetexpress' en el partido
Martí Pitarch (7') 1 - 0
1 - 1 Víctor Espinel (16')
1 - 2 Seri Thepworasuk (35')
Juan Carlos Ojeda (39') 2 - 2
Besim Syla (44') 3 - 2
3 - 3 Rickard Pihltorp (59')
Mendidero C.F. Alineación oficial del equipo 'Mendidero C.F.' en el partido 3 - 3 Pedetexpress Alineación oficial del equipo 'Pedetexpress' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mendidero C.F. Alineación oficial del equipo 'Mendidero C.F.' en el partido 1 - 3 Pedetexpress Alineación oficial del equipo 'Pedetexpress' en el partido
Tiene suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mendidero C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 7 minuts quan Besim Syla va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Martí Pitarch, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Juan Carlos Ojeda facilitava les coses al Mendidero amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Besim Syla de Mendidero aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Besim Syla va marxar per velocitat al minut 28 i va fer una passada de la mort a Juan Carlos Ojeda, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Mendidero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Carlos Ojeda en un 1 contra 1 amb el porter Carlos Alastuey, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Mendidero va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Carlos Ojeda ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Ormeño.
  • 513 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45 del partit, Joel Ormeño de l'equip Mendidero, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Martí Pitarch de Mendidero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jorj Ivan va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lucien Eschler.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de Mendidero Flávio Dara va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Giuseppe Weyermann va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Besim Syla.

Pedetexpress

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): El jugador Víctor Espinel de Pedetexpress es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pedetexpress van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Seri Thepworasuk.
  • 186 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Pedetexpress va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Rickard Pihltorp rematés de volea a la xarxa. El 3 - 3 pujava al marcador al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Pedetexpress va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Domingos Carmo va desviar el xut final de Rickard Pihltorp després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Seri Thepworasuk de Pedetexpress va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Juha-Pekka Sohlman de Pedetexpress va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Sebastián Arribas de Pedetexpress va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 15 (Lesión): El jugador de Pedetexpress Gaspar Severino va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Olivier Lopes va entrar en el seu lloc.