Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sratos fc (988841) - C.F. Gava (795396) » 209267378: T26/J14/VI

Liga 209267378 Información oficial sobre el partido 209267378 en Hattrick

02.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 14 / VI.978 (15296)

a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido 1 - 1 C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido
Aug Breijs (8') 1 - 0
1 - 1 Cristóbal Ruiz (27')
a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido 1 - 1 C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
a lo que vamos F. C. Alineación oficial del equipo 'a lo que vamos F. C.' en el partido 2 - 0 C.F. Gava Alineación oficial del equipo 'C.F. Gava' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a lo que vamos F. C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Al minut 8 l'àrbitre va premiar vamos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Aug Breijs va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Adrian Næs va ser clau en la jugada d'atac de vamos al minut 15, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gustav Svendsen, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): vamos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Gustav Svendsen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alfonso Raja de vamos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alan Szwec que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gustav Svendsen, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mark Barre de vamos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Meriç Çağrı Özpek de vamos es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): El jugador de vamos Joel Álvarez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Mark Barre va entrar en el seu lloc.

C.F. Gava

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Gava el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cristóbal Ruiz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 36, el Gava estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Damiano Cimmiagnelli va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gava va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Isma Pons va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damiano Cimmiagnelli de Gava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Štefan Koča de Gava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jeremy van Wieren va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mikael Nilsson.