Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Melendis CF (487521) - San Martín del Castañar FC (122012) » 209266576: T26/J9/VI

Liga 209266576 Información oficial sobre el partido 209266576 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VI.964 (15282)

Melendis CF Alineación oficial del equipo 'Melendis CF' en el partido 1 - 6 San Martín del Castañar FC Alineación oficial del equipo 'San Martín del Castañar FC' en el partido
0 - 1 Enrico Engeler (6')
0 - 2 Aday Sánchez (22')
0 - 3 Lars-Erik Uttergren (41')
0 - 4 Enrico Engeler (44')
Jonathan Pangua (50') 1 - 4
1 - 5 Christoph Franz (61')
1 - 6 Corentin De Rammelaere (87')
Melendis CF Alineación oficial del equipo 'Melendis CF' en el partido 1 - 6 San Martín del Castañar FC Alineación oficial del equipo 'San Martín del Castañar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Melendis CF Alineación oficial del equipo 'Melendis CF' en el partido 1 - 7 San Martín del Castañar FC Alineación oficial del equipo 'San Martín del Castañar FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Melendis CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Melendis. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Jonathan Pangua xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8, Roberto Ruiz del Arco va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59 de partit, el jugador Manuel Troya Lopez-Sor de Melendis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

San Martín del Castañar FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Enrico Engeler va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aday Sánchez de Castañar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 22 de partit.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de Lars-Erik Uttergren des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Enrico Engeler va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Christoph Franz va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Castañar.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Corentin De Rammelaere de Castañar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Günter Mitterer. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Francesco Gianninoni de Castañar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Gianninoni va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Castañar va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Fivos Fouskotidis s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Castañar va fer una substitució al minut 29. Anders Börjesson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Germano.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Enrico Engeler de Castañar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Christoph Franz va prendre el seu rol al minut 45.