Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wills F.C. (774829) - los hombres de judas (772086) » 209265372: T26/J3/VI

Liga 209265372 Información oficial sobre el partido 209265372 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VI.943 (15261)

Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido 1 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Yaroslav Radzhabov (65') 1 - 0
Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido 1 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido 2 - 0 los hombres de judas Alineación oficial del equipo 'los hombres de judas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wills F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): Yaroslav Radzhabov va donar a Wills un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Tobias Stucky va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Wills va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felipe Esperabé en un 1 contra 1 amb el porter Dezider Zelizňák, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cãtãlin Neagu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yaroslav Radzhabov de Wills la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Cãtãlin Neagu de Wills es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 73.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Després de 62 minuts, Wills va veure com el seu jugador Olimpio Novás havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Altan Tolui entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Daniel Kaufmann va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

los hombres de judas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): hombres van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 23, però el xut de Noldi Frisullo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hombres va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Romay va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Numan Dilsoy al minut 79 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Corrado Turbato de hombres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Corrado Turbato es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.