Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic F.C. (990308) - Atlético Coronita (801464) » 209264288: T26/J11/VI

Liga 209264288 Información oficial sobre el partido 209264288 en Hattrick

11.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VI.923 (15241)

NachtKreatur Alineación oficial del equipo 'NachtKreatur' en el partido 5 - 2 ElPani F.C. Alineación oficial del equipo 'ElPani F.C.' en el partido
Manuel Bessa (3') 1 - 0
1 - 1 Jan Sahlbom (4')
Manuel Bessa (27') 2 - 1
2 - 2 Charlie Lavoie (28')
Silviu Drãgusin (72') 3 - 2
Carlos López (76') 4 - 2
Manuel Bessa (86') 5 - 2
NachtKreatur Alineación oficial del equipo 'NachtKreatur' en el partido 5 - 2 ElPani F.C. Alineación oficial del equipo 'ElPani F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NachtKreatur Alineación oficial del equipo 'NachtKreatur' en el partido 5 - 1 ElPani F.C. Alineación oficial del equipo 'ElPani F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NachtKreatur

Goles Goles

  • 139 Minuto 27 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Manuel Bessa van servir per superar a l'últim defensor, en Juanjo Cumplido. Tot va acabar amb el 2 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de NachtKreatur cantant "Manuel Bessa selecció!"
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Silviu Drãgusin ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, NachtKreatur es posava per davant 3 a 2.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Carlos López, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a NachtKreatur.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Bessa, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Merter Altunca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de NachtKreatur se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): NachtKreatur va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leon Cicatriz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gert Bahremann.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marcos Laserna de NachtKreatur va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ElPani F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Jan Sahlbom se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Manuel Bessa que va anotar el 1 - 0 per a NachtKreatur sense cap impediment.
  • 161 Minuto 4 (Gol por el centro): Als 4 minuts de partit, Jan Sahlbom de ElPani va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): ElPani va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Charlie Lavoie la va transformar en el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): ElPani va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Evaristo Aprea va desviar el xut final de Charlie Lavoie després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Charlie Lavoie va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Evaristo Aprea, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Conny Nebel.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Augusto Fuscioni de ElPani va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Charlie Lavoie de ElPani amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Augusto Fuscioni de ElPani va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".