Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Si sa tirao! (313557) - Gitanos (435196) » 209263723: T26/J10/VI

Liga 209263723 Información oficial sobre el partido 209263723 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VI.913 (15231)

Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 2 - 1 Landako Alineación oficial del equipo 'Landako' en el partido
Martin Persson (33') 1 - 0
Paolo Magrini (41') 2 - 0
2 - 1 Fahrettin Razi Ilgaz (48')
Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 2 - 1 Landako Alineación oficial del equipo 'Landako' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hoosiers Alineación oficial del equipo 'Hoosiers' en el partido 4 - 0 Landako Alineación oficial del equipo 'Landako' en el partido
Tiene mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hoosiers

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Hoosiers s'avançava al marcador al minut 33, després d'un rebot que va caçar en Martin Persson per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hoosiers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paolo Magrini progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rudy Melkert va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant János Kámán va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Paolo Magrini va rematar alt.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Dragan Mijatović gairebé va marcar per a Hoosiers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Cervelló de Hoosiers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Landako

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, Landako va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Fahrettin Razi Ilgaz va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Landako que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jason Callens, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Martin Persson es va comportar com un juvenil al minut 37 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Walid Kerouanton va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Torsten Colbitz aquest no va estar a l'altura.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jason Callens, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 66 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Martí López Melgarejo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sören Magnusson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sören Magnusson va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.