Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los mirines balompie (308580) - Biscottes (120363) » 209263527: T26/J3/VI

Liga 209263527 Información oficial sobre el partido 209263527 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VI.910 (15228)

los mirines balompie Alineación oficial del equipo 'los mirines balompie' en el partido 1 - 3 Coocoma Alineación oficial del equipo 'Coocoma' en el partido
0 - 1 Teófilo Ripacuchi (32')
0 - 2 Sven Apelstedt (34')
Miquel Verntallat (36') 1 - 2
1 - 3 Jordi van Gelder (39')
los mirines balompie Alineación oficial del equipo 'los mirines balompie' en el partido 1 - 3 Coocoma Alineación oficial del equipo 'Coocoma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los mirines balompie Alineación oficial del equipo 'los mirines balompie' en el partido 2 - 2 Coocoma Alineación oficial del equipo 'Coocoma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,2 % 26,8 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mirines balompie

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Conrad Maynard entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al balompie, un peu providencial d'en Miquel Verntallat va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Conrad Maynard va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 42 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): balompie va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gino Vaccarini va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Diego Carbo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): balompie va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Conrad Maynard va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gino Vaccarini de balompie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 66 (Evento clima: lluvia, OK potente): Srećko Gambiroža no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Coocoma

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 32 i semblava que Coocoma desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Teófilo Ripacuchi va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sven Apelstedt va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): Passaven 39 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jordi van Gelder va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Coocoma a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javi Iros va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.