Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Estrella negra de Aranjuez (311840) - draki_1977 (995613) » 209263358: T26/J3/VI

Liga 209263358 Información oficial sobre el partido 209263358 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VI.907 (15225)

Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 2 - 0 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
Gustavo Omar Sobrado (8') 1 - 0
Cunradt Krempelsdorf (36') 2 - 0
Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 2 - 0 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Anxanetes F.C. Alineación oficial del equipo 'Anxanetes F.C.' en el partido 3 - 0 LOBO, alias el Hombre Alineación oficial del equipo 'LOBO, alias el Hombre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anxanetes F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gustavo Omar Sobrado, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Cunradt Krempelsdorf va augmentar l'avantatge de Anxanetes a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gustavo Omar Sobrado va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Leonhard Poschung, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Passaven 13 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leonhard Poschung va rematar alt.
  • 232 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Jurren Hagendoorn gairebé va marcar per a Anxanetes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juho Löfroos de Anxanetes va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leonhard Poschung va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Anxanetes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jurren Hagendoorn va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustavo Omar Sobrado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

LOBO, alias el Hombre

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Camilo Mendonça va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de LOBO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): LOBO va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 54, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Tjakko Kolkman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ćamil Vuksan de LOBO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.