Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exporting Kruzajos (775866) - A.E. Pratense (779971) » 209259613: T26/J5/VI

Liga 209259613 Información oficial sobre el partido 209259613 en Hattrick

28.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 5 / VI.840 (15158)

Exporting Kruzajos Alineación oficial del equipo 'Exporting Kruzajos' en el partido 1 - 2 AthletiCo Laña Alineación oficial del equipo 'AthletiCo Laña' en el partido
Kim Løtveit (40') 1 - 0
1 - 1 Maxime Dhieux (41')
1 - 2 Maxime Dhieux (84')
Exporting Kruzajos Alineación oficial del equipo 'Exporting Kruzajos' en el partido 1 - 2 AthletiCo Laña Alineación oficial del equipo 'AthletiCo Laña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Exporting Kruzajos Alineación oficial del equipo 'Exporting Kruzajos' en el partido 1 - 2 AthletiCo Laña Alineación oficial del equipo 'AthletiCo Laña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,7 % 6,0 % 73,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exporting Kruzajos

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Kim Løtveit va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Exporting.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Robin Gheorghe va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Exporting que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Exporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kim Løtveit ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tahir Bozdeniz va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant José Rico va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletico. La jugada d'estratègia del Exporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kim Løtveit va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77, Rafael Pfalert de Exporting va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Wade Bunn de Exporting va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Hermínio Paulista va prendre el seu rol al minut 86.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rafael Pfalert probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tamas Warmerdam, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

AthletiCo Laña

Goles Goles

  • 160 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41 del partit, Maxime Dhieux va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Maxime Dhieux va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Gherasim Bucur de Athletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 270 Minuto 61 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Maxime Dhieux al minut 61 semblava entrar, però Diether Plüger va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.