Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PUXASTURIES (490993) - handicap20 (1419022) » 209258170: T26/J8/VI

Liga 209258170 Información oficial sobre el partido 209258170 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VI.814 (15132)

PUXASTURIES Alineación oficial del equipo 'PUXASTURIES' en el partido 3 - 4 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
0 - 1 Paco De los Santos (4')
0 - 2 Ecequiel Bugallo (19')
0 - 3 Timo Schwarzenbek (36')
0 - 4 Paco De los Santos (37')
Juan Larumbe (59') 1 - 4
Juan Larumbe (68') 2 - 4
Ciprian Mocanu (78') 3 - 4
PUXASTURIES Alineación oficial del equipo 'PUXASTURIES' en el partido 3 - 4 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
PUXASTURIES Alineación oficial del equipo 'PUXASTURIES' en el partido 6 - 1 DELPOMINAS Alineación oficial del equipo 'DELPOMINAS' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PUXASTURIES

Goles Goles

  • 101 Minuto 59 (Gol por el centro): Juan Larumbe de PUXASTURIES va demostrar les seves habilitats al minut 59 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.
  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Juan Larumbe trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Ciprian Mocanu, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a PUXASTURIES.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del PUXASTURIES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Juan Larumbe, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 206 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Ciprian Mocanu va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joël Iberg no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Juan Alejandro Ocampo de PUXASTURIES va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lammert la Lau de PUXASTURIES la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

DELPOMINAS

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, DELPOMINAS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Paco De los Santos es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ecequiel Bugallo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Aristides Oses va treure un córner llarg cap al segon pal que en Timo Schwarzenbek, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Paco De los Santos va augmentar l'avantatge de DELPOMINAS a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Damián Egurza al minut 7, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Timo Schwarzenbek al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Avishay Ben-Yehuda de DELPOMINAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): DELPOMINAS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jeanzinho Tcheco no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mirko Dolny al camp.