Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makavi de Levantar (773307) - Doscientoscinco (487464) » 209252883: T26/J4/VI

Liga 209252883 Información oficial sobre el partido 209252883 en Hattrick

21.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VI.720 (15038)

Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 3 - 1 Doscientoscinco Alineación oficial del equipo 'Doscientoscinco' en el partido
Arttu-Pekka Mäkivuoti (5') 1 - 0
1 - 1 Ivan Overskov (28')
Juan José Ferradáns (77') 2 - 1
Ferran Rodríguez (82') 3 - 1
Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 3 - 1 Doscientoscinco Alineación oficial del equipo 'Doscientoscinco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Makavi de Levantar Alineación oficial del equipo 'Makavi de Levantar' en el partido 3 - 1 Doscientoscinco Alineación oficial del equipo 'Doscientoscinco' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makavi de Levantar

Goles Goles

  • 108 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 5, en Edgar Pamer la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Arttu-Pekka Mäkivuoti que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 120 Minuto 77 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Juan José Ferradáns al minut 77, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Levantar i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ferran Rodríguez va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Ferran Rodríguez gairebé va marcar per a Levantar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Arttu-Pekka Mäkivuoti va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Gunārs Elceris va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Ariel Sierpowski es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, José María Ortiz de Levantar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sun Shun Cai de Levantar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Doscientoscinco

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Ivan Overskov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Riewerd Schimscheimer va fer una jugada per la banda esquerra, però Agostino Santoro va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Doscientoscinco que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Riewerd Schimscheimer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doscientoscinco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maurizio Caria va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Manuel Sacramento va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Doscientoscinco es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 092 Minuto 54 (Lesión grave): Després de 54 minuts, Doscientoscinco va veure com el seu jugador Erkka Iltanen havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Sergio Rivero Osuna entraria per ocupar el seu lloc.