Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Stadium Club Ovetense (312672) - F.C.MIkids (488158) » 209251561: T26/J7/VI

Liga 209251561 Información oficial sobre el partido 209251561 en Hattrick

14.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VI.696 (15014)

shinosuke CF Alineación oficial del equipo 'shinosuke CF' en el partido 5 - 0 Club Atlético Dándolo Todo Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Dándolo Todo' en el partido
Miquel Salvans (31') 1 - 0
Artur Calaf (34') 2 - 0
Phillip Heimann (41') 3 - 0
Raúl Rodríguez (46') 4 - 0
Miquel Salvans (58') 5 - 0
shinosuke CF Alineación oficial del equipo 'shinosuke CF' en el partido 5 - 0 Club Atlético Dándolo Todo Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Dándolo Todo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
shinosuke CF Alineación oficial del equipo 'shinosuke CF' en el partido 2 - 0 Club Atlético Dándolo Todo Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Dándolo Todo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shinosuke CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en Miquel Salvans va saber trobar la xarxa rival. shinosuke desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Primitivo Arrabal va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Artur Calaf, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan shinosuke va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Phillip Heimann des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 46 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Raúl Rodríguez es va introduir dins la defensa central al minut 46, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Miquel Salvans va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Roi Quintáns va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Miquel Salvans, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Barakaldo de shinosuke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Primitivo Arrabal, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Club Atlético Dándolo Todo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): César Abrunhosa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atlético que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diamantino Peneda, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jerzy Szefer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Milan Nežmehen de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Abel Crego de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Clóvis Anysio, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.