Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llimacs again (435538) - Los Pachachos (1419746) » 209250395: T26/J10/VI

Liga 209250395 Información oficial sobre el partido 209250395 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VI.675 (14993)

Alzheimer Presidente Alineación oficial del equipo 'Alzheimer Presidente' en el partido 4 - 0 La Saga De Gil Alineación oficial del equipo 'La Saga De Gil' en el partido
Fritz Domenig (1') 1 - 0
Roger Navarro (25') 2 - 0
Fabiano Cabanas (64') 3 - 0
Roger Navarro (77') 4 - 0
Alzheimer Presidente Alineación oficial del equipo 'Alzheimer Presidente' en el partido 4 - 0 La Saga De Gil Alineación oficial del equipo 'La Saga De Gil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alzheimer Presidente Alineación oficial del equipo 'Alzheimer Presidente' en el partido 4 - 0 La Saga De Gil Alineación oficial del equipo 'La Saga De Gil' en el partido
Tiene un resultado normal 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alzheimer Presidente

Goles Goles

  • 120 Minuto 1 (Gol de falta): Una falta al minut 1 va provocar un lliure directe. Fritz Domenig el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Alzheimer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roger Navarro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Alzheimer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fabiano Cabanas va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Roger Navarro va augmentar l'avantatge de Alzheimer a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ignacio Urturi va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Borja Abad Amorós gairebé va marcar per a Alzheimer des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fabiano Cabanas de Alzheimer va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Borja Abad Amorós de Alzheimer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Juan Carlos Reguera de Alzheimer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Saga De Gil

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Héctor Quiroga quasi aconsegueix empatar per Saga al minut 8, però Garoe Díaz va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Anatol Klejn va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fede Chasco Lafuente de Saga es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): Leonel Freitas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ilario Laubach.
  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Anatol Klejn va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Saga es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.