Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zotes del Páramo (434796) - Vamos Real Hasta el Final (123332) » 209248514: T26/J2/VI

Liga 209248514 Información oficial sobre el partido 209248514 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VI.642 (14960)

Real Securitas Alineación oficial del equipo 'Real Securitas' en el partido 2 - 3 Floresta United Alineación oficial del equipo 'Floresta United' en el partido
0 - 1 Celino Melic (3')
Gregorio Ayerdi (15') 1 - 1
Roberto Zumeta (65') 2 - 1
2 - 2 Guillermo Fernández (68')
2 - 3 Roberto Galán (79')
Real Securitas Alineación oficial del equipo 'Real Securitas' en el partido 2 - 3 Floresta United Alineación oficial del equipo 'Floresta United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Securitas Alineación oficial del equipo 'Real Securitas' en el partido 2 - 0 Floresta United Alineación oficial del equipo 'Floresta United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Securitas

Goles Goles

  • 113 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els jugadors del Securitas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 15, deixant Gregorio Ayerdi en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Securitas prenia la batuta de l'encontre al minut 65, quan en Roberto Zumeta va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gregorio Ayerdi va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Eleuterio Yanot va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Després de 14 minuts, Roberto Zumeta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Aitzol Gramanet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Manuel Manero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Gregorio Ayerdi hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Després de 83 minuts, Roberto Zumeta va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Floresta United

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Celino Melic va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Guillermo Fernández que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Floresta el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Roberto Galán va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Floresta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Javier Castro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Felipe Berenguel va entorpir al marcador d'en Ignasi Santaula per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.