Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

IxI_ImPeRIuM_IxI (776903) - Tomasin (989358) » 209247751: T26/J7/VI

Liga 209247751 Información oficial sobre el partido 209247751 en Hattrick

14.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VI.628 (14946)

IxI_ImPeRIuM_IxI Alineación oficial del equipo 'IxI_ImPeRIuM_IxI' en el partido 5 - 2 Club Tiro_Federal Alineación oficial del equipo 'Club Tiro_Federal' en el partido
Tomi-Petteri Ohtola (16') 1 - 0
Józef Skibniewski (27') 2 - 0
Julien Restainer (29') 3 - 0
Moreno Baldocchi (63') 4 - 0
Tomi-Petteri Ohtola (73') 5 - 0
5 - 1 Andreas Penzhorn (86')
5 - 2 José Alba (88')
IxI_ImPeRIuM_IxI Alineación oficial del equipo 'IxI_ImPeRIuM_IxI' en el partido 5 - 2 Club Tiro_Federal Alineación oficial del equipo 'Club Tiro_Federal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IxI_ImPeRIuM_IxI Alineación oficial del equipo 'IxI_ImPeRIuM_IxI' en el partido 0 - 1 Club Tiro_Federal Alineación oficial del equipo 'Club Tiro_Federal' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IxI_ImPeRIuM_IxI

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): IxI_ImPeRIuM_IxI prenia la batuta de l'encontre al minut 16, quan en Tomi-Petteri Ohtola va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de IxI_ImPeRIuM_IxI va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Józef Skibniewski, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 0.
  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Pompiliu Mustatã el va rematar Julien Restainer amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Moreno Baldocchi de IxI_ImPeRIuM_IxI va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Moreno Baldocchi va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 73 de joc. Tomi-Petteri Ohtola es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 5 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Dennis Hampl va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de IxI_ImPeRIuM_IxI es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Club Tiro_Federal

Goles Goles

  • 105 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 86, Niculaie Filip va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Andreas Penzhorn que, sense oposició, la va convertir en gol 5 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Un mica després, José Alba de Tiro va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Herbert Mühlan sol davant la porteria al minut 26, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 219 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Juho-Ville Koivunen va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Herbert Mühlan, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Gualtiero Marra va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Alain Vieilledent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juho-Ville Koivunen.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Juho-Ville Koivunen de Tiro per doble groga al minut 89.