Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jhony's team (488652) - The Team of the Town (993317) » 209247647: T26/J9/VI

Liga 209247647 Información oficial sobre el partido 209247647 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VI.626 (14944)

jhony's team Alineación oficial del equipo 'jhony's team' en el partido 2 - 0 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
Miguel Ángel Peña (31') 1 - 0
Miguel Ángel Peña (38') 2 - 0
jhony's team Alineación oficial del equipo 'jhony's team' en el partido 2 - 0 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jhony's team Alineación oficial del equipo 'jhony's team' en el partido 1 - 1 Los manis Alineación oficial del equipo 'Los manis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,8 % 51,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jhony's team

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 31 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Miguel Ángel Peña llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de jhonys pel centre va donar un gran resultat: el gol de Miguel Ángel Peña va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Demián Echayre no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nuno Marcos estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a jhonys per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lehel Sóspataki, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nuno Marcos per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dilermando Guedes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ulrik Drakbeck per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dilermando Guedes va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de jhonys va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nuno Marcos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Los manis

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Tommy Fortune ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del manis va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Viktors Cirsis no va poder controlar.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): manis van seguir progressant per la banda dreta. Tommy Fortune va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): manis va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 86, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en David Samek.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En David Samek va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.