Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CW Orange (308059) - Campeche F.C. (119602) » 209245785: T26/J6/VI

Liga 209245785 Información oficial sobre el partido 209245785 en Hattrick

07.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / VI.593 (14911)

CW Orange Alineación oficial del equipo 'CW Orange' en el partido 4 - 1 Campeche F.C. Alineación oficial del equipo 'Campeche F.C.' en el partido
Xavier Garcia (5') 1 - 0
Juan Sergio de la Vera (26') 2 - 0
Juan Lauzurica (30') 3 - 0
Theodorus de Quay (57') 4 - 0
4 - 1 Juan Carlos Pérez Rañon (79')
CW Orange Alineación oficial del equipo 'CW Orange' en el partido 4 - 1 Campeche F.C. Alineación oficial del equipo 'Campeche F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CW Orange Alineación oficial del equipo 'CW Orange' en el partido 4 - 1 Campeche F.C. Alineación oficial del equipo 'Campeche F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CW Orange

Goles Goles

  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): El Orange era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Xavier Garcia va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 26, en Petar Amzin del Orange va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Juan Sergio de la Vera que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Lauzurica es va introduir dins la defensa central al minut 30, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Orange va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Theodorus de Quay des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 25 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Petar Amzin que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian Luigi Masin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El Orange ho intentava per la dreta per mitjà de Theodorus de Quay, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Orange van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Xavier Garcia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfons Couce. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xavier Garcia.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Auras Rusu de Orange amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Petar Amzin de Orange amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): En Gal Nagar ocupà el lloc d'en Marcos Mazo al 80 minuts, dos minuts després que el jugador de Orange quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Campeche F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de Campeche van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Juan Carlos Pérez Rañon va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): André Espinasse va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ricardo Molfino va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damián Rovirosa de Campeche amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Abdullah Kami va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Campeche estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Delfino Maio va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Juan Llacer.