Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agapornis f.c. (437636) - asporting (49229) » 209245541: T26/J1/VI

Liga 209245541 Información oficial sobre el partido 209245541 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VI.589 (14907)

Agapornis f.c. Alineación oficial del equipo 'Agapornis f.c.' en el partido 2 - 3 Destruccion Total Alineación oficial del equipo 'Destruccion Total' en el partido
0 - 1 Enrico Bisi (23')
0 - 2 Julián Mauri Argudo (24')
0 - 3 Nicky Smet (41')
Erik Lee (73') 1 - 3
Carlos Domínguez (75') 2 - 3
Agapornis f.c. Alineación oficial del equipo 'Agapornis f.c.' en el partido 2 - 3 Destruccion Total Alineación oficial del equipo 'Destruccion Total' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agapornis f.c. Alineación oficial del equipo 'Agapornis f.c.' en el partido 1 - 2 Destruccion Total Alineación oficial del equipo 'Destruccion Total' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,7 % 41,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agapornis f.c.

Goles Goles

  • 104 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Erik Lee va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Agapornis. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Carlos Domínguez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Agapornis va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Miguel Marín va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al 28, Carlos Domínguez hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Márcio Zeferino. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roland van Sprundel de Agapornis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Marín de Agapornis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Marín va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Nolwin Brandjes probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Destruccion Total

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Agapornis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Enrico Bisi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Destruccion es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 23.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Destruccion va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Peter Gerdlius, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julián Mauri Argudo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicky Smet va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Lucio Botella quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pablo Chapat, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Pablo Chapat va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Julián Mauri Argudo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Enrico Bisi es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Destruccion es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Juan Campos no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iván Pardo García al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Peter Gerdlius.