Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter de Alcampell (123486) - Circulo Don Bosco FC (775068) » 209245434: T26/J2/VI

Liga 209245434 Información oficial sobre el partido 209245434 en Hattrick

07.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 2 / VI.587 (14905)

Inter de Alcampell Alineación oficial del equipo 'Inter de Alcampell' en el partido 4 - 0 INOXCAT.FC Alineación oficial del equipo 'INOXCAT.FC' en el partido
Cristiano Atripaldi (37') 1 - 0
William Göransson (41') 2 - 0
William Göransson (82') 3 - 0
Lourenzo de Seixas (87') 4 - 0
Inter de Alcampell Alineación oficial del equipo 'Inter de Alcampell' en el partido 4 - 0 INOXCAT.FC Alineación oficial del equipo 'INOXCAT.FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter de Alcampell Alineación oficial del equipo 'Inter de Alcampell' en el partido 2 - 0 INOXCAT.FC Alineación oficial del equipo 'INOXCAT.FC' en el partido
Tiene suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter de Alcampell

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristiano Atripaldi, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en William Göransson va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 41 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 134 Minuto 82 (Gol de penalti): Als 82 minuts de joc, els nois de Alcampell van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes William Göransson augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Lourenzo de Seixas de Alcampell va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Santiago Villabajo va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): Abel Ampurias hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abel Maza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Santiago Villabajo del Alcampell ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Lourenzo de Seixas gairebé va marcar per a Alcampell des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abel Maza. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Óscar Calera de Alcampell va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Calera de Alcampell va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Alcampell va fer una substitució al minut 80. Santiago Villabajo va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Adrián Batalla.

INOXCAT.FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): El INOXCAT.FC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 27, però en Ondino Aguirre va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de INOXCAT.FC va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leo Marbach va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Leo Marbach de INOXCAT.FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.