Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Caudetano (123168) - O Bolo F.C. (989831) » 209244954: T26/J8/VI

Liga 209244954 Información oficial sobre el partido 209244954 en Hattrick

21.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / VI.578 (14896)

Wömi Utd. Alineación oficial del equipo 'Wömi Utd.' en el partido 0 - 0 O Bolo F.C. Alineación oficial del equipo 'O Bolo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wömi Utd. Alineación oficial del equipo 'Wömi Utd.' en el partido 0 - 1 O Bolo F.C. Alineación oficial del equipo 'O Bolo F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wömi Utd.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Armin Gayl va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Christian Kanstrup es va comportar com un juvenil al minut 25 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Womi sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jason Barrow, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 74 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Benjamin Duffill de Womi es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benjamin Duffill va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Womi va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

O Bolo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Daniel Horacio Provenzano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Bolo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Aller va desviar el xut final de Christian Kanstrup després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vitalie Duca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Christian Kanstrup de Bolo es va guanyar la targeta groga merescudament.