Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

quilbil2 (492293) - cf san fernando (489005) » 209244190: T26/J13/VI

Liga 209244190 Información oficial sobre el partido 209244190 en Hattrick

25.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / VI.564 (14882)

paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido 4 - 1 Perro de Estroncio Alineación oficial del equipo 'Perro de Estroncio' en el partido
0 - 1 Danny Swiatlo (6')
Tonino Squaiella (19') 1 - 1
Jorge Barberà (31') 2 - 1
Xosé Eizarrara (65') 3 - 1
Rodrigo Balbás Fernández (85') 4 - 1
paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido 4 - 1 Perro de Estroncio Alineación oficial del equipo 'Perro de Estroncio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
paquito2chames Alineación oficial del equipo 'paquito2chames' en el partido 0 - 2 Perro de Estroncio Alineación oficial del equipo 'Perro de Estroncio' en el partido
Tiene mucha potra 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,5 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paquito2chames

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de paquito2chames van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Tonino Squaiella.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de paquito2chames eren letals, i Jorge Barberà va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 65 minuts quan Xosé Eizarrara va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a paquito2chames.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Erwan Loquet va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Rodrigo Balbás Fernández va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. paquito2chames posava el marcador 4 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Almeida va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Xosé Eizarrara gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paco Fondevila va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Al minut 46, Rodrigo Balbás Fernández gairebé va marcar per a paquito2chames des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Srećko Šuško de paquito2chames amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Srećko Šuško va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tonino Squaiella, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Perro de Estroncio

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Danny Swiatlo va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Estroncio va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sylvestre Grossglauser, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 274 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Al minut 30, Niguel Pelayo de Estroncio va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Gonzalo Rangone quasi aconsegueix empatar per Estroncio al minut 64, però Constantino Planelles va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Bohórquez de Estroncio es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Yücel Fercan va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Estroncio es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Paco Fondevila no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Rafael Suárez.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Sylvestre Grossglauser no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.