Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Madave (778504) - GitanTeam F.C. (486047) » 209242095: T26/J7/VI

Liga 209242095 Información oficial sobre el partido 209242095 en Hattrick

14.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / VI.527 (14845)

R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 1 - 3 GitanTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'GitanTeam F.C.' en el partido
0 - 1 Paco Blanco (13')
Sorinel Frunzã (28') 1 - 1
1 - 2 Severino Pequenino (65')
1 - 3 Marcelo Rodríguez (75')
R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 1 - 3 GitanTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'GitanTeam F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
R.Madave Alineación oficial del equipo 'R.Madave' en el partido 5 - 0 GitanTeam F.C. Alineación oficial del equipo 'GitanTeam F.C.' en el partido
Es un cenizo 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Madave

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Sorinel Frunzã s'emportà una gran ovació del públic local al minut 28, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ibrahim Garcia Neto va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Raúl Castejón va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Liviu Bardas va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Méndez de R.Madave va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Paride De Loreto de R.Madave va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

GitanTeam F.C.

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Francisco Guzmán Taberné va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Paco Blanco es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): GitanTeam va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 65. Severino Pequenino va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 75 minuts, el tirador de faltes del GitanTeam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marcelo Rodríguez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dirk Pflaum després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paride De Loreto va poder desviar-lo a córner.
  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Liviu Bardas van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Marcelo Rodríguez a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Bastian Fuchssprung va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Francisco Guzmán Taberné de GitanTeam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogdan Zawadzki de GitanTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del GitanTeam puguin veure en Rafael Ybarra jugant de nou; ja que al minut 29 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fabiano Portal el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Francisco Guzmán Taberné, de GitanTeam, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. José Leandro Amores el va substituir.