Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcón Solador (797286) - jucarga (485731) » 209242013: T26/J1/VI

Liga 209242013 Información oficial sobre el partido 209242013 en Hattrick

31.01.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / VI.526 (14844)

Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 0 - 2 jucarga Alineación oficial del equipo 'jucarga' en el partido
0 - 1 Orlando Seixas (34')
0 - 2 Kamil Szajko (82')
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 0 - 2 jucarga Alineación oficial del equipo 'jucarga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 2 - 0 jucarga Alineación oficial del equipo 'jucarga' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcón Solador

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Solador per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Juan Jesús Mayorga va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Vladimir Jurgens, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 210 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Elor Vaht tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juan Jesús Mayorga hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Florentino Gonzalez Hernández va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Manuel Fraga s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Passats 21 minuts de joc, en Pachi Pancorbo de Solador va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

jucarga

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): jucarga agafava avantatge al minut 34 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Orlando Seixas amb mestria.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Kamil Szajko va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 2 per a jucarga.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de jucarga van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Krzysztof Wiski va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Janez Štornik s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Krzysztof Wiski de jucarga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.