Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PRO CUATTRO (794900) - Mycoplasma FC (120891) » 209240680: T26/J3/VI

Liga 209240680 Información oficial sobre el partido 209240680 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VI.502 (14820)

PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 3 - 6 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
Aki Ståhlberg (8') 1 - 0
1 - 1 Mario Rodrigo Teijedo (20')
1 - 2 Federico Bustos (34')
Andrés Conde (67') 2 - 2
2 - 3 Mario Rodrigo Teijedo (80')
2 - 4 Fernando Schöbi (85')
Dainis Desainis (88') 3 - 4
3 - 5 Mario Rodrigo Teijedo (89')
3 - 6 Tero Mantero (90')
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 3 - 6 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
PRO CUATTRO Alineación oficial del equipo 'PRO CUATTRO' en el partido 1 - 5 Zapato Estelar Alineación oficial del equipo 'Zapato Estelar' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRO CUATTRO

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Kailashchandra Krishnan estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Aki Ståhlberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 8.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip CUATTRO va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Andrés Conde va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 100 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Dainis Desainis anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): El jugador local Adrian Mirea per poc que no incrementa el marcador al minut 18. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Armindo Torre va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Benjamí Porras Rubio s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): John McCann de CUATTRO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zapato Estelar

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mario Rodrigo Teijedo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Estelar va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Federico Bustos va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 80 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 80, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mario Rodrigo Teijedo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Fernando Schöbi va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 85, i va fer pujar el 2 - 4 per a Estelar.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Estelar va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Mario Rodrigo Teijedo.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tero Mantero de Estelar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 6 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Miguel Saraiva es va comportar com un juvenil al minut 22 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Vlada Ranković va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 30, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kilian Delort va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Schöbi de Estelar va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Joselino Teixeira va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Kenzo Siemons.