Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gofio Team (314652) - fc zubowice (313056) » 209239470: T26/J9/VI

Liga 209239470 Información oficial sobre el partido 209239470 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VI.480 (14798)

Gofio Team Alineación oficial del equipo 'Gofio Team' en el partido 3 - 1 Celtic Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Celtic Zaragoza' en el partido
Pasi Hietikko (11') 1 - 0
Pawe? Wiszniewski (36') 2 - 0
Yannik Dilba-Daleit (59') 3 - 0
3 - 1 Önder Demirkoç (60')
Gofio Team Alineación oficial del equipo 'Gofio Team' en el partido 3 - 1 Celtic Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Celtic Zaragoza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gofio Team Alineación oficial del equipo 'Gofio Team' en el partido 2 - 3 Celtic Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Celtic Zaragoza' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,1 % 63,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gofio Team

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Nevio Trentin sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pasi Hietikko marcar el 1 - 0 per al Gofio.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Paweł Wiszniewski de Gofio va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gofio i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Yannik Dilba-Daleit el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 42 en Loïc Brandaris ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Magnus Erbo el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El Gofio ho intentava per la dreta per mitjà de Pasi Hietikko, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pasi Hietikko de Gofio va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nevio Trentin de Gofio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 45 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Nevio Trentin se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Celtic Zaragoza

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Önder Demirkoç de Zaragoza després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Önder Demirkoç, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Paweł Wiszniewski no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Önder Demirkoç estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.