Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Taima F.C. (437460) - vastra frolunda (314313) » 209239422: T26/J11/VI

Liga 209239422 Información oficial sobre el partido 209239422 en Hattrick

11.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / VI.479 (14797)

The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 1 - 5 vastra frolunda Alineación oficial del equipo 'vastra frolunda' en el partido
Witold Kucharski (14') 1 - 0
1 - 1 Miguel do Nascimento (21')
1 - 2 Pekka Wallenius (73')
1 - 3 Will Cardenas (85')
1 - 4 Ton Haasnoot (86')
1 - 5 Miguel do Nascimento (87')
The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 1 - 5 vastra frolunda Alineación oficial del equipo 'vastra frolunda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Dark Slayers Alineación oficial del equipo 'The Dark Slayers' en el partido 0 - 1 vastra frolunda Alineación oficial del equipo 'vastra frolunda' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dark Slayers

Goles Goles

  • 108 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible (general)): Cristian Pugliese de Slayers va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Witold Kucharski que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Martínez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Slayers que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Slayers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lasse Baatrup, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Witold Kucharski va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vasile Stãncioiu de Slayers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 41 (Tirita (médico)): Stanisław Polaczyk va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Slayers estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

vastra frolunda

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Miguel do Nascimento que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pekka Wallenius que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a frolunda.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, un xut de Will Cardenas des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, frolunda va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ton Haasnoot, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 87 pels visitants. En Miguel do Nascimento va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 30 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 30, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): frolunda va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Stanisław Polaczyk va desviar el xut final de Ante Stančić després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel do Nascimento de frolunda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mate Furlan.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 80 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 80 va fer que Hektor Noland de frolunda hagués d'abandonar el terreny de joc. Ton Haasnoot va entrar al terreny de joc per suplir-lo.