Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MarTeam FC (1418220) - los jmc (315417) » 209238803: T26/J10/VI

Liga 209238803 Información oficial sobre el partido 209238803 en Hattrick

04.04.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / VI.468 (14786)

Da brusmans Alineación oficial del equipo 'Da brusmans' en el partido 0 - 0 El retorno de Los furboleros Alineación oficial del equipo 'El retorno de Los furboleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Da brusmans Alineación oficial del equipo 'Da brusmans' en el partido 0 - 1 El retorno de Los furboleros Alineación oficial del equipo 'El retorno de Los furboleros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Da brusmans

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): brusmans va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carles Figuerol en un 1 contra 1 amb el porter Patric Bay, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de brusmans, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Zoran Medved va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): brusmans van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Francesco Anastasio des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Robert Roedel de brusmans va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Redbad de Kam de brusmans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del brusmans puguin veure en Zoran Medved jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Oliver Huanca el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

El retorno de Los furboleros

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomas Ingesson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Theodorus van Hattem ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Tomas Ingesson va estar a punt de posar per davant a furboleros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Didier Hidalgo va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Giovanni Bova de furboleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.