Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

llevant U.D (436449) - los_aguila_verde (778748) » 209228694: T26/J4/VI

Liga 209228694 Información oficial sobre el partido 209228694 en Hattrick

21.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VI.288 (14606)

Machacapunkies Alineación oficial del equipo 'Machacapunkies' en el partido 3 - 0 Gatos F.C Alineación oficial del equipo 'Gatos F.C' en el partido
Bálint Szeles (29') 1 - 0
Bálint Szeles (56') 2 - 0
Malte Thörnen (67') 3 - 0
Machacapunkies Alineación oficial del equipo 'Machacapunkies' en el partido 3 - 0 Gatos F.C Alineación oficial del equipo 'Gatos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Machacapunkies Alineación oficial del equipo 'Machacapunkies' en el partido 3 - 1 Gatos F.C Alineación oficial del equipo 'Gatos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,0 % 1,6 % 14,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Machacapunkies

Goles Goles

  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Machacapunkies contenien la respiració mentre en Bálint Szeles s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Witelmar Jacarandá va anar directament als peus de Bálint Szeles que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Machacapunkies va augmentar la diferència quan Malte Thörnen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35, Bálint Szeles de Machacapunkies es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 094 Minuto 63 (Tirita (médico)): Semblava que Peter Wickborg s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Gatos F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vyacheslav Petukhov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Gatos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Simion-Alin Contra va desviar el xut final de Matthew Dunn després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Camil Ungureanu la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Gatos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saïd Ozeir de Gatos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matthew Dunn de Gatos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Després de 68 minuts jugats, Christophe Dornier es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Arnulfo Castelo.