Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tapipolo F. C. (995109) - Rotobase (1366448) » 209226198: T26/J9/VI

Liga 209226198 Información oficial sobre el partido 209226198 en Hattrick

28.03.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / VI.243 (14561)

Tapipolo F. C. Alineación oficial del equipo 'Tapipolo F. C.' en el partido 2 - 2 Rotobase Alineación oficial del equipo 'Rotobase' en el partido
Jaakko Martiskin (4') 1 - 0
1 - 1 Pedro César Blanco (12')
Wiebe Laponder (61') 2 - 1
2 - 2 Toribio Camiño (73')
Tapipolo F. C. Alineación oficial del equipo 'Tapipolo F. C.' en el partido 2 - 2 Rotobase Alineación oficial del equipo 'Rotobase' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tapipolo F. C. Alineación oficial del equipo 'Tapipolo F. C.' en el partido 3 - 1 Rotobase Alineación oficial del equipo 'Rotobase' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapipolo F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tapipolo contenien la respiració mentre en Jaakko Martiskin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Wiebe Laponder, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tapipolo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Amb 27 minuts disputats, Joan Roure gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Víctor Badía va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Iago Adrián Villabel va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 78 de joc.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Wiebe Laponder va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tapipolo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wiebe Laponder de Tapipolo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Stefanos Goulandris va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ramon Camps.

Rotobase

Goles Goles

  • 116 Minuto 12 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 12 minuts quan Miguel Jandátegui va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pedro César Blanco, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Als 73 minuts de partit, Toribio Camiño de Rotobase va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Xosé Sáez al minut 10 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Xosé Sáez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefanos Goulandris, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Joaquín Planas va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Stefanos Goulandris, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iago Adrián Villabel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Planas de Rotobase es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Iván Robles de Rotobase va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.