Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

f.c. macareno (434280) - UD FONTETA (794813) » 209225557: T26/J3/VI

Liga 209225557 Información oficial sobre el partido 209225557 en Hattrick

14.02.2009 14:00:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 3 / VI.232 (14550)

baixaulin Alineación oficial del equipo 'baixaulin' en el partido 0 - 3 Arroz_a_la_Cubana Alineación oficial del equipo 'Arroz_a_la_Cubana' en el partido
0 - 1 Louis de Séjournet (3')
0 - 2 Louis de Séjournet (72')
0 - 3 Mogens Villadsen (83')
baixaulin Alineación oficial del equipo 'baixaulin' en el partido 0 - 3 Arroz_a_la_Cubana Alineación oficial del equipo 'Arroz_a_la_Cubana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
baixaulin Alineación oficial del equipo 'baixaulin' en el partido 0 - 1 Arroz_a_la_Cubana Alineación oficial del equipo 'Arroz_a_la_Cubana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

baixaulin

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Evaristo Pupustino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de baixaulin que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Evaristo Pupustino de baixaulin va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 53, però no va estar gaire encertat.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Senén Balteiro va entorpir al marcador d'en Txema Carrete per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Navajas de baixaulin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 66 (Lesión): El jugador de baixaulin Bogdan Stylski va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Luís Navajas va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. potente): Evaristo Pupustino estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Arroz_a_la_Cubana

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Arroz_a_la_Cubana va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Louis de Séjournet va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 184 Minuto 72 (Gol de penalti): Arroz_a_la_Cubana va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Louis de Séjournet va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mogens Villadsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Moreno Bossard va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mogens Villadsen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Juan Luis Wolff va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Mogens Villadsen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 88, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simão Graça.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Arroz_a_la_Cubana es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Andrea Comes-Franchini no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jari Peltopuro al camp.